Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför gråta nu...



Det vi gjorde varandra illa
har jag glömt
Det vi gjorde varandra gott
har jag gömt

Varför tänka på sorger
varför gråta nu
låt oss leva i dagen
både jag och du

Det vi gjorde en gång
är blott minnen
låt oss möta morgonen
med öppna sinnen


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-20 07:36



Bookmark and Share


    Siera
Denna är helt underbar! jag vet inte vad jag ska säga, du har så rätt så!
2006-03-21

  yoyyo
precis, något man bör tänka på
fint skrivet
tack :)
2006-03-20

  tobbä
Man skall leva i nuet....älskar den!
2006-03-20

    NoMi F
Förlåt att förlåta är
en gåva i sig
Att gå vidare är även det.
Här skriver du väldigt vackert
om tider som varit
tider som komma skall
Fin poesi
2006-03-20

  Paulina LH VIP
Lyckade rim... väldigt bra känsla och flyt.
Bra skrivet! :)
2006-03-20

  Last Word Spoken
Ja, väldigt fin uppmaning..
2006-03-20

  Ingrid Nilsson
Jättefint!
Hur var det den lilla poesiboksversen gick? "Lär dig livets stora gåta,älska,glömma och förlåta!"
2006-03-20

  Marlene Anna Linnéa
mmmm, vad klok du är, helt riktigt!
läs den söta historien på min sida om du vill, den handlar om detta

men det är ju så svårt att släppa den trygga historien
(försöker intala mig själv...)
..lämna dåtid, kära du
för det finns blott nu
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg