Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får ordna till det...

En naprapat ifrån Baku
hon fick frågan: -Varför, hörrö du
är du så där rik
ingen är ju dig lik...
-Du vet väl, jag knäcker extra ju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2014-03-08 17:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"HiHI"
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt