Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sann händelse


han kommer



nu
sa han
kommer jag
då han väckte mig mitt i natten

med sin doft
mild som vanilj
fräsch som dagg
söt som liljekonvalj

du är verkligen liljekonvaljkungen
röd som blod
och vit som snö

het som elden
och skarp som is
stark som berget
och genomskinlig som vattnet
och dimman

du kommer
ridande
med segerbaner

basunen har ljudit

och du undrar
har de hört,
mina barn?

hör ni?

jag är på väg
nu kommer jag




Fri vers av rebecca d
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-08 18:49



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Får mig att tänka på versen Kung Liljekonvalje av dungen som inleder en bok av Maria Lang med samma namn
2014-03-13

  Bibbi VIP
Amen!
2014-03-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
stor applåd!
2014-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Marana, ta! Du, vår Herre, kom!
Matteus 25:1-13
1 Kor 16:22

2014-03-08
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d