Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt efter Depeche Mode - Broken. http://www.youtube.com/watch?v=urbmwI8APdo


Krossad

                          A#m
Om du söker kontroll
                    G#
som inte kostar
                                   F#
spelar den någon roll om
                           G#  F
du härskar på låtsas

                            A#m
den som öppnade mig
                              D#
har lämnat min famn
                                 F
fast någon är kvar där
                               G#
som bär samma namn

                              A#m
jag är bortom allt sorl
                         G#
ett klamrande öga
                     F#
du kan passera
                   G#  F
du får ett försök

                                  A#m
men du är långt härifrån
                                D#
långt bort någonstans
                              F
jag stannade innan
                  G#
tårarna fanns

                Gm                F    
när du faller tar jag mot dig
                       D#                 Cm
du landar mjukt; jag tror du höll
              D             Gm      
ingen fara, jag fanns här
                           D#             Cm
men du var krossad när du föll


stod en gång likt ett barn
under ett träd
rötter av drömmar
knoppar av framtid


varje levande kvist
drog du ned till ditt hägn
men kala grenar
skyddar inte mot regn


när du faller tar jag mot dig
du landar mjukt; jag tror du höll
ingen fara, jag fanns här
men du var krossad när du föll




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tomas Söderlund
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-09 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund