Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggfyllda droppar



Vackra är orden som står på parad,
men jag orkar inte skriva.
Ändå så är jag så innerligt glad,
till gryningssol jag mig begiva.

Där ska jag dansa på strålarna sju,
leka med daggfyllda droppar.
Lyssna på småfåglars vårkuttrasju,
innan i sängen jag hoppar.

Men först ska jag smeka vårknoppar små,
prata med grönskande spira.
Titta på skatan uti berså,
tror minsann våren jag fira.




ME/2014-03.09





Fri vers (Fri form) av Madjori
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-09 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori