Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din tid är alltid utmätt men ibland är någons tid mer tydligt utmätt. Din sades vara tre månader. Den var mindre än en månad skulle det visa sig.


Tre Månader

Din hand
Jag släppte din hand
en gång

Nu går du
bort för alltid och allt är för sent

Silar ljus genom huden
kroppen bär en själ
celljus
själsljus
rör min ande mot din

Långt borta
i hemlandet
i vinterlandet
i skuggan av dödslandet
tar din hand igen min vän

Vi sa alltid
att vi skulle lägga en ros på den andres grav

Tänk om vi vetat då
hur lite tid vi alltid
hade kvar


2014-02-08







Fri vers av Lena Renman
Läst 564 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-09 09:45



Bookmark and Share


  Fjäderpennan
Vackert, ett frö till eftertanke.....
2014-10-29

  Lena Renman
Tack tusen Tack Elin
2014-07-01

  Eline.P
Varmt berörande. Så många "tänk om" det finns inuti oss alla, då efteråt
Sparar dina ord.
2014-05-12

  Maria Zena Viklund
gillas!
2014-03-12

    Maria Malm
Inget vet vi om tiden. Gripande rader.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman