Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal...

En näsvis ung grabb från Sidon
sa till äldre man i frågande ton:
-Ni hade ej tv på er tid...
-Vi uppfann grejer till er på vår fritid...
Och vad gör du för nästa generation?




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2014-03-09 17:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag förstår mig inte på hur du kan få till så där många limerickar. Att pennan eller hjärnan din aldrig klickar.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt