Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han har kanske fler...

En fästmö ifrån Chinchillar
sa hon fästmannens mustasch gillar
väninnan hon sa:
-Kanske att den är bra...
Tycker du ej som jag, den killar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-09 18:12



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Jag blir glad när jag läser dig!
2014-03-10

    Dan Myrbeck
Ojdå!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt