Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag tittar på telefonen
Hoppas på att du hör av dig

Men inget.
Inga samtal eller meddelande väntar att bli besvarade

Jag låtsas
Låtsas som allt är bra
Ljuger

För mig själv



Jag tittar på telefonen
Men inget samtal
Inget meddelande
Inget som väntar på att bli besvarat.


"Du får göra som du vill men aldrig förråda den
som lever inpå din själ
Du får göra som du vill men aldrig förråda den
som bryr sig"
ekar i mitt huvud

Musik
som jag vanligtvis älskar
är tortyr
smärtsamt
förbannelse.

Solen lyser och värmer min kropp
Men ändå
Fryser jag



Jag tar upp telefonen
Jag vill ringa
Jag vill sända ett meddelande
Jag vill bli besvarad
Jag vill ha ett svar




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah