Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egentligen vet vi ingenting om livet eller det efter


efteråt

det blixtrar framför mina ögon
kylan börjar angripa min kropp

 

allt snurrar

 

-

 

jag faller
genom bottenlösa svarta hål

 

det skiftar i lila
kanske blått

 

rymden väntar
himlen återförsluts

 

jag har blod på mina händer
mitt och de andras
det doftar sommar
lummigt sådär

 

-

 

och

 

jag


minns

 

 

© 2014 Celticgirl

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-10 00:03



Bookmark and Share


  Let it go VIP
tungt och lite otäckt, sommardoften andas hopp.
livet efter är precis som livet före ;)
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP