Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget!!

Är du som mig med förhoppningar
och spelar upp en film
i ett ljusblått rum med rosor
där vi kysser ömt varann
min rädsla att leva genom andra
det som fyller hålet i mig
men kärlek som är miraklet
det måste komma inifrån mig

Jag ber för dig som min vän
Jag vill att du ska få frid
Du ska alltid gå på din känsla
vänd alltid om, om det känns fel
vi träffades kort i somras
jag tittade på dig och sa
jag vet ett sätt och hjälpa dig
men är du villig och ta det in..




Fri vers av Qotsa309
Läst 163 gånger
Publicerad 2014-03-10 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309