Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni skrämmmer mig

rummet som jag tidigare kände mej rädd i
var i källaren i mitt hus
det är mörkt
lite kallt
inga fönster som släpper in ljus


konstigt nog så var det till min källare
dit jag flydde när jag var så fruktansvärt rädd
era hot, era texter var och vareviga kväll

det var i källaren utan fönster
som jag stod alldeles tyst
rädd och ledsen för det jag läste nyss

ni hotar att komma och ta mig
visa mig min plats
ni har skrämt bort mig från mitt hus
mitt hem, mitt palats

jag får betala ett högt pris för att jag skyddade en vän
jag stod bakom honom

och trots era hot
skulle jag stå bakom honom igen

jag hoppas att lagens man er snart rår på
att jag får stå öga mot öga inför er då
att jag får visa er
hur ni fått bra människor att så dåligt må

ni gjorde mig till en åskådare
som fått pausa sitt liv
sömnlösa nätter
varken ork eller energi

människor bildar en grupp som bygger på hat
ni säger att ni rustar
att vi ska känna blodets röda smak

så jag står i min källare utan fönster
jag är rädd
ensam och gråter
hoppas att detta är en jävla mardröm
och att jag vaknar åter...












Fri vers av Frostflinga
Läst 344 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-12 17:44



Bookmark and Share


  Connie
Oerhört gripande. Berör mig djupt!
2014-07-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
GRIPANDE
2014-07-28

  Hans Christian
Wow! Vad bra, innehållsmässigt och texten flyter på och slutet perfekt.
2014-03-12

  Yeppis
Jösses,kram
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga