Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel i pulkabacken - haiku

 

Dyblöta vantar

och gulsnoriga näsor

 

tiden glömdes bort




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-03-20 12:00



Bookmark and Share


  Albert
å vad jag saknar den tiden
när ivern var som störst
snoren rann in i munnen
kan känna smaken än
2006-05-25

    NoMi F
Känns igen
Bra skrivet
2006-03-20

    Cajsa
Ser bilden framför mig! Bra skrivet!
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes