Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(mobilfoto, just idag taget).


Temperament


 

Temautflykt

i vårsinnesfrid

Energigivartid

 

Tempererade bad

för fåglar i flykt

Temperamålat natursceneri

 

Temperaturen stiger

med solens strålar

Solterapi väcker till liv

 

Temporär förlösning

så spirande frö 

Snart vår natur i full blomning står

 

 

 

 

 Eva mca 2014-03-10

 

  

 

 

 

 

 

Temperamålad natur

 (från http://artblog.artmaterials.com.ua/home/34-articles/49-tempera-colors.html )

 

 

 




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-12 15:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint både ord och bild!
2014-03-12

    ej medlem längre
Vackert diktat med fin naturmålning.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)