Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnpromenad




insuper dammig nattluft
för att fylla ödsliga lungutrymmen
iklädd liksvepning av dimma
belastar jag belästa axlar med
tyngden av mig

något jag aldrig önskat klamrar sig fast
och suger blod likt en igel

och i nattens alla stjärnor finner jag
enbart mitt eget ansikte och min blick
som löper över ljusår för att möta sig själv

jag väljer att explodera för att få ro
i ett universum som inte vill ha mig

i mitt tunglösa tal är jag evig





Fri vers av Turid
Läst 769 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2004-08-23 12:23



Bookmark and Share


  ordterroristen
du berättar med
en vacker mystik,
jag älskar det.
Många vackra strofer
i den här dikten, bra
val av redaktionen!
"belastar jag belästa axlar med
tyngden av mig".
2006-08-24

  Rachel Roth
de tre sista verserna är lysande...framför allt de talar till mig. Bra val av redaktionen!
2006-08-24

  Neal
Wow verkligen en bra dikt !
2006-08-24

  himlens hemlighet VIP
jag väljer att explodera för att få ro
i ett universum som inte vill ha mig

du är grymt läsvärd! tack !
2006-08-24

  leopardia
jag har inte glömt hur bra du skriver, men det var länge sen sist. tyvärr. och varje ord är en njutning i dina kompositioner. så är det.
2006-08-23

  JMR
universum eller ej, väldigt bra!
2004-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid