Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av tjuvar buret namn


jag väger luften
mot hjärtat
jag bär i min hand

när natten krälar kring fönstret
hörs gråten tung
& andningen stannar
för en sekund

mitt namn är begagnat
det har burits förr
av mäktiga män
& av tjuvar




Fri vers av Nils W
Läst 725 gånger
Publicerad 2006-03-20 13:10



Bookmark and Share


  yoyyo
riktigt bra. känner hur min anding stannar när jag läser detta. snyggt :)
2006-04-07

  C Cobain
rytm och känsla som ett beat att bära i rocken.....
2006-03-28

  Smultris
Varje ord, varje rad väger som guld i mina ögon.. detta är högsta av klass och bokmärks...
2006-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils W