Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bor en luftballong i taket





Den kan ta oss vart vi vill.
Oanade höjder.


Jag faller. Uppåt. In i dig.
Du hör min tanke. Ryser.


Här finns inga spärrar. Linjerna
du drog för mig
för hur nära jag fick komma
är sedan länge utsmetade på mina kinder.

...

Ljusen har brunnit ut igen
låt oss tända
ett nytt
ögonblick.




Fri vers av whimsical
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-13 00:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina rader
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical