Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon utan namn


Jag är din historia
jag förstår

Jag blev endast jag
Efter alla år

Jag är den du nämner ibland
Jag är hon
utan namn


jag är hon som försvann i ett vi
jag är hon som du aldrig tittar förbi

Troligen blev jag också hon som är udda
hon som man inte kan radera eller sudda

Faktum är att jag blev inget
jag VAR hela tiden mitt egna jag

men ni såg inte mig
ni ser inte ens idag


Jag går med högt huvud
jag går gärna er förbi


Jag står upp för mig själv
kan se mig i spegeln och vara stolt
jag är ärlig, rakryggad och jag är fri

Jag är den som inte blev som ni..












Fri vers av Frostflinga
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-17 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga