Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett visset löv...

Du skrev dina ord i mitt hjärta
rader som kommer läsas om och om igen
Men en mun som tiger
då jag inte längre har så mycket att säga
mina tankar vilar på ett moln....

Jag är en passagerare
ett ensamt tåg
susar snabbt förbi
men hjärtat hänger inte med....

Löv som fallit
förmultnat
Nya som kommer i vårens grönska
men mina ögon kan inte glädjas som förr...

Min väg
var är den
vad är tiden
tick tack, tick tack
den botar inte smärtan...

Jag ser utan att se
jag hör utan att höra
mina ben trampar framåt
men jag kan inte känna mina fötter....

Det kanske kommer en dag
kanske en stadig tid
då solen kommer lysa mer igen
men det kommer aldrig en dag
aldrig en ny
utan att jag saknar...
utan att du saknas...

Mina tankar vilar på ett moln...








Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-13 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen