Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt eller kväll




natt eller kväll
vi tror ibland att det gör detsamma
om månen är rund eller exempelvis gul

natt eller kväll
det finns en apokalyptisk underton
i skrattet, i sömnen
och i det som kanske är döden eller dess förstadium

natt eller kväll
en smula mörker brer ut sig runt våra huvuden
och gör oss två cm kortare





Fri vers av Turid
Läst 677 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-08-23 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid