Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite närmare




kunde inte riktigt släppa blicken ifrån dig
att du satt här framför mig
ord kunde inte beskriva känslan

jag försökte titta på dig
lite sådär
i smyg

och att försöka styra känslorna
var det sedan länge försent för
dom hade ett fast grepp om mig
men ändå försökte jag förgäves
på alla sätt fortsätta att lura både dig och mig själv

orden som sades
sa det som borde sägas
men mina ögon
sa allt som gömdes inom mig
berättade allt om min längtan
efter att bara få komma dig
lite närmare
få känna allt det där som var du
allt det som jag längtade så

hjärtat slog så hårt
som att det skulle hoppa ut ur bröstet på mig
slå frivolter
hoppa från 10:an
landa med ett magplask framför dina fötter
och hoppas på att du skulle plocka upp det

lade handen på bröstet
som för att lugna
mitt rusande hjärta

allt medans mina ögon bad dig
att jag bara skulle få
komma dig lite närmare




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-13 14:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med inlevelse och känsla!
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet