Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så kan nog kärlek kännas ibland..


I mina ögon

Du, du fanns i mina ögon
Du, du gav mig lycka
Du, du kysste mig ömt
Du, du var den enda

Du, du gick

Du, du lämnade mina ögon
Du, du gav mig hat
Du, du spottade på mig
Du, du krossade mitt hjärta
Jag, jag hatar dig

20/3 -06




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-03-20 14:01



Bookmark and Share


  Herr Morris
Vackert om kärleken och det känslomässiga centrum man befinner sig i mitt i kärleken, samt lika vackert om hatets spetsar och tyngd som krossar en samtidigt som man står sensam och stark kvar...
2006-05-23

  Jossann_
stark, mycket stark.
känner igen mig..
2006-03-27

  Paigen
Så elak, det är hemskt när människor sviker än. men det är bara att ställa sig upp och fortsätta gå.:)
Kramar
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess