Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus... .. .

-Jag har en god, en dålig nyhet!
-Berätta då den goda som du vet
vill jag först ha den
och sen nästa min vän...
-Krockkudden fungerar till belåtenhet!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-14 12:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Perfekt!
2014-03-15

  ULJO
Bra i limerickform
2014-03-14

    ej medlem längre
Åh... Blandad känsla i allt.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt