Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vore en fågel.

Skulle låta vingarna navigera mitt resemål.
Flyga högt upp i det blå.
Låta hjärtat slå utan känna några skrapande sår.

Skrida på de djupaste oceanerna.
Vila i de sandiga karibiska stränderna.
Bygga ett bo i en palm.
Hitta sin kärlek vid sin famn.

Kunna känna sin frid och ro.
Inte behöva stressa och gno.




Bunden vers av Invisble-girl
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-15 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invisble-girl
Invisble-girl