Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnen har alltid rätt!

En frågvis präst från Visby stift
sa till barn: -Vad betyder avgift?
-Gift, är man ett par
om man skilsmässa tar
blir man avgift! Och kan gå på vift!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-15 13:24



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ordlekig!
2014-03-17

  ULJO
Verkligen bra skriftat
2014-03-15

  Lars Hedlin
;) Bra där!
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt