Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten pastisch på Björnkollen med Goop


V45 : fjärde avdelningen av ett märkligt trav

 

 


sjunde hästen Jesus Anamma
har redan gjort tre topplopp i år
kommer dessutom gå barfota runtom
vilket borde räcka till att ta honom förbi ettan Classical Boccia
som är en smula övertippad


jag vill ha med häst nummer fyra Paloma Noir
hon kan bli farlig ifall loppet håller lugn fart

tretton Captain Morgan måste också vara med på kupongen
eller möjligtvis fjorton Spurten Åsna
för den som tror att Boccia kommer dra extra hårt
så han tvingas släppa...


eh, femman Dreaming Real kan överraska om det blir luckor


ni som inte vill spika Jesus Anamma
ska överväga sex Come This Way
för formen pekar minst sagt uppåt
fastän hästen sover borta för första gången
men Josefsson brukar lugnt få koll på det mesta

min egen häst Go Eaglo går bra
men ända ifrån tionde spår, njaa...
kommer bli tufft få honom i ledningen



just det, som jag vanligtvis skulle sagt från början...
Banan ser smått bedrövlig ut i nuläget
fastän vi ska få sol och klart i Lervalla
om skötarna gör ett bra jobb och det gör de alltid
så öppnar det för stabila favoriter
alltså färre skrällar om vi säger så
även om lärlingar alltid är lärlingar

så vidare till silverdivisionen...


 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-15 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP