Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfryst


Utan att göra någonting,
utsätt jag för utstötning.
Förfrusen där jag står,
i stumhetens ordförråd.
Med tankar,
som gör sitt yttersta,
för att förstå.
Vad det är som är fel,
med mig.
Och jag minns,
att människan än idag,
skräms.
Av sådant,
de ej förstår.
Ty det kränker,
deras uppbyggnad.




Fri vers av Maggie
Läst 949 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-20 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie