Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsglädje

Att få njuta av stunden
är få förunnat
Att kunna se skönhet
i varje sekund

Bara en liten skara lyckliga
kan få ett sommarregn
att vara livsglädje




Fri vers av Sun
Läst 1132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-03-20 18:39



Bookmark and Share


  sommarmoln
Underbart vacker...och glädjande;)
2010-11-22

  jokerdam
sant
2008-09-11

  Maria Zena Viklund
sommarregn ÄR livsglädje, tack för fin dikt!
2007-08-24

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Regn är det bästa som finns. En dusch, helt enkelt :)

Gillar din dikt, Sun!
2006-05-29

  Smiley
Den är vacker!

Förmågan att kunna njuta å se de som bara är,
se allt från dess bästa sida å låta sig njuta av den,
de e en konst... Lika härligt varje gång ;)

Gillar verkligen hur du uttrycker dig, vackra ord...

Kram
2006-05-02

  Daniel_78 VIP
sommarregn, jag längtar redan dit. nice
2006-04-23

  Frans Nilsson
Den här är min absoluta favorit. Enkel, rak. Vacker liknelse. Underbar!
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun