Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som verkligen kom från hjärtat, som fortfarande får mig att rysa.


Själen

Vacker sårbar
Ont under huden, närmast själen
Själslig smärta mynnar ut i glada toner
Så länge ingen får se så finns det inte

Någon pratar, någon skrattar
Vem är denna någon?
Själen inkapslad i taggig bomull
Ensam o tyst

Skönheten ligger bara ytligt
Inuti är allting mörklila,
Själen är ett blåmärke
Det gör ont där du slog mig.




Fri vers av Sun
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-03-20 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun