Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysfack



Knarrande under fotsulan blicken uppåt ser kronor
Flagande bark ger vita grenar
är de döda då?

Bågnande för tak täcken fallande
Ner i droppar på kinder av marken
är de döda då?









Övriga genrer av meeoorw
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-03-20 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meeoorw
meeoorw