Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt, skriven till Edward Scissorhands


Edward Scissorhands

En yngling jag ser gå på vägen sorgsen
Dagarna är svarta av smog och hat

Wagner skriver sina operor och vi alla njuter

Axlarna håller upp världens alla synder,sorg och vemod
Ryggen klarar snart inte mer och det vi alla vet

Drogad är min kropp av det jag ser och jag hatar mig själv

Sånger av sorg och kärlek flyger genom luften som vilda bin

Cirkusen är i stan av sorg för att göra folk glada
Ingen gick för att se den, för alla hatar clowner

Sakta går jag sönder när jag tänker på lyckan som aldrig kommer
Sakta drömmer jag om den tid jag var med dig, innan du försvann
Olja känns mitt blod som, tjock och det flyter sakta genom min besudlade kropp

Rinner mina tårar eller är det blod från mina ögon?
Hinner jag leva eller kommer jag dö innan jag gjort något

Armarna känns som bly och själen känns tom
Naglarna blir klor som skär allt som jag rör

Döden jag ej fruktar efter som jag är förevigat
Synden ge mig en kram, för jag är Edward Scissorhands




Fri vers av Nosferatu Arucard
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-03-20 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj. Du har fångat mig.
Det här är en dikt jag önskar att jag skrivit, en dikt som borde sitta på min vägg och bara vara skitbra.
Det enda jag har att anmärka på är hur den är skriven med stor bokstav, radbyte etc. men det beror nog på att min smak är lite annorlunda.
Men verklgien, skitbra. Jag är avundsjuk
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard