Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt att läsa inna du låter din själ smyga över till dröm världen ett tag.


Sova

Sakta känner du lugnet komma
Oron släpper sitt grepp om dig.
Värmen omsluter dig och vaggar dig till sömns.

Solen går sakta ner och säjer \"sov gott min vän\"
Åskan sover också i sitt sköna moln.

Gråten försvinner och kommer aldrig tillbacks.
Orken laddas sakta upp för en ny dag.
Trycket lättar i själen och mjukas upp.
Täcket luktar rent och friskt mmmmm

Nallen ger dig en snäll kram
Ulliga får hoppar i dina tankar mjukt

Mys känslan fyller din kropp
Ilskan sjunker neråt till fötterna och binds där
Nature sjunger mjukt för dig

Vatten droppar rofyllt utan för ditt fönster
Änglar vakar över dig när du sover
Nattinattt min vän




Fri vers av Nosferatu Arucard
Läst 561 gånger
Publicerad 2006-03-21 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nosferatu Arucard
Nosferatu Arucard