Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag dör och du lever i mig



förtärande

föder du mig
ständigt på nytt

ditt liv
i mig




Fri vers av rebecca d
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-03-22 07:38



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
tolkningsbar dikt där varje ord är vägt på guldvåg..
2006-04-05

  PetraSally
fruktansvärt - en parasit!! mycket gripande text!
Petra
2006-03-27

    Mejja
Griper tag och griper om! Ja det gör den i varje litet ord häri.

Varit här innan och läst men fick då inte ihop titeln med texten. Då jag sedan kom tillbaka för att läsa igen - såg jag att jag läst fel.
För mig stod hela tiden " jag dör om du lever i mig".
2006-03-22

  Almagrundet
Som hugget i sten. Tidlöst. Trons inre ogenomträngliga mystik.
2006-03-22

  Rachel Roth
ord som tränger
in djupt....mystikt
2006-03-22

  Per Rydberg
Som en ständig flyktighet som alltid återkommer, känns dina skira ord, ett levande tilltal till Gud! Vacker!
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d