Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är han glad


Med strålande ögon,

och fyllda av kärlek.

Så ser hon ut,

när hon tänker på honom.

Eller med bankande hjärta,

och handsvett,

äten av ångest.

Över att han mår så dåligt.

Att hon finns hjälper inte honom.

Fast hon hade velat det.

Men ibland är han glad,

då är hon glad också.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-03-22 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina