Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Första Dagen

Han sken ikapp med solen, denna sensommar dag
Ryggen var rak och stegen bestämda
Full av självförtroende och mod gick han fram
En så liten pojke
Fast ändå så stor
Han sken ikapp med solen
Denna sensommar dag
Full av mod sträckte han fram sin lilla hand mot fröken, och sa
-Isac



copyright © Laijza 2004




Övriga genrer av Laijza
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2004-08-24 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang