Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom att jag bara får skriva max fem texter i veckan här så knölar jag in ett par haikusar på en och samma grej.


Haikusar

Haiku IV

Massera sjuk själ
Vinkelslip mot din skuldra
Och han hängs till döds

Haiku V

Oslagbart mörker
Du andas tysta andar
Självdör i frihet

Haiku VI

Vilja till skönhet
Gör att du är avskyvärd
Tanken slö och död

Haiku VII

Din kropp arbetar
Fram deras uppmärksamhet
Som snabbt försvinner




Bunden vers (Haiku) av Exi
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-03-22 13:53



Bookmark and Share


    vilsen
haha, ja så kan man också göra :P
jag tycker den sista var den bästa !
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi