Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han målar tavlor till mej


Men jag vet ju allt,

allt om mej själv.

Och jag vet att jag,

jag skulle inte.

Nä, det skulle jag inte.

Det skulle jag inte kunna.

Och inte vilja.

Hos mej,

finns kärlek.

i mängd,

men bara till en enda,

lite speciell

som målar vackra mystiska tavlor.

Till mej.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-03-22 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina