Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strängar

 

Strö

väck

det vimlas ordlikt, här

ett band

ord som vän

utan betydelse, en skala

höger är öst på kartan

nej jag är inte galen

jag är till vänster därom

avslag efter börd

blodiga strängar

 




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-16 10:34



Bookmark and Share


  Nanna X
Nej du är inte galen vänster är rätt. Eller rakt fram.
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch