Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig..

Dina fingertoppar undersöker försiktigt varje millimeter av mitt ansikte

Jag sitter framför dig
Alldeles still
Dina läppar nuddar ömt min kind

Jag flämtar till

Jag blundar
håller andan en liten stund

Vi sitter tysta
Ensamma
bara vi i detta rum


Jag ser dig
blir hänförd
Förundrad och stum


Sluter mina ögon

Lägger mitt huvud på sned
Låter dina fingertoppar mig ömt beskåda
mer och mer

hela halsen
längre ner

I detta rum finns du och jag
ingen morgondag

Så jag låter dina händer mig ömt beröra

här finns ingen som oss kan störa...










Fri vers av Frostflinga
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-17 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sinnlig skildring av ansiktet och beröringen, jag riktigt ser näsvingarna skälva och vidgas av livslust..
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga