Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid vännen.


Du tog ditt liv och jag hatar dig lite för det.

 

 

Jag är manodepressiv
och
jag är 
självdestruktiv

Jag måste skriva ner det här
det som förtär
det som äter och förgör
det som bara förstör.

Du förstår
jag hörde om vad som hänt dig
Livet som hade tagits ifrån dig

Eller snarare
tog du livet ifrån dig själv

På en avdelning i detta
långa land
lät du döden ta kontroll
lät du andetagen
ta slut

och du förstår
Jag är ledsen att detta hände dig
just dig
och inte mig

Som om du gjort något fel
som om du förtjänade ett helvetes liv

Nu vandrar du inte längre
du är inte kvar på denna jord
På en avdelning gjorde du ditt val
på en avdelning
som skulle skydda dig

Den var låst
den var hård och den var inte rättvis
Du skulle komma därifrån
leende och glad
Du skulle glömma hur livet sparkade på dig

Nu kom du därifrån
i en kista bär de dig
ut i det fria
ut i tomheten efter dig

och du förstår
jag är
manodepressiv
självdestruktiv
fruktansvärd och sjuk

Jag kan aldrig förlåta mig själv
att jag inte kan hedra ditt minne
så som du förtjänar

Du förstår, 
jag sörjer dig
jag hatar dig lite tillochmed,
för vad du gjorde.

Men jag kan aldrig förlåta
hur avundsjuk jag är
på dig
på att du faktiskt lyckades
ta livet av dig.

 




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-16 20:18



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Skickar mina tankar <3.
2014-03-21

    ej medlem längre
Känslan när man förstår att dom aldrig kommer hem igen är obeskrivlig.
Beklagar sorgen.
2014-03-18

    ej medlem längre
även i sjukdom och hälsa
ska du vara glad att du
har livet kvar.

en liten tänkvärd textsnutt..
många pratar om himlen
men få kan förstå dess evighet

beklagar sorgen utav din vän!
2014-03-17

  prinscess VIP
mycket starkt av dig att skriva om detta sorgliga
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm