Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet jag?

Jag vet ingenting
Jag vet inte om jag vill leva eller dö
Jag är fast mitt emellan, varken levande eller död
Jag är en levande död, en död levande
ett tomt skal, utan innehåll, som en dagbok där inget står skrivet
en sjö utan vatten
En oändlig vidd av stenar, fiskar som ligger och ruttnar nu men var en gång fulla av liv
Jag har ingenting, jag har ingen.
Var är alla?
Låtsaskompisar som egentligen inte bryr sig
Kärlek till nån jag knappt träffat, som jag kanske inte ens vet vem det är
Ett liv av skolarbeten och död tid vid datorn
\"Tänk på framtiden\" Jo tjena...
Vad har man för framtid om man inte lever idag?
Olyckliga minnen som alltid kommer finnas kvar
Jag vet ingenting
Mina känslor gör bara ont, mina dagar går bara framåt, utan att nåt passerar
som visaren på en klocka som bara går runt runt
utan att någon låter mig känna, låter mig leva
Allt jag vet är att tårar smakar salt




Fri vers av Katastroferna
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-03-22 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I know it’s true
That in the end
We all find our way
And that’s life my friend
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Katastroferna
Katastroferna