Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man lägger orden...

Han ringde upp ifrån Marseille:
-Lillemor äter du middag med mig?
-Ja tack, självklart!
Det ska bli underbart!
-Hur dags äter ni hemma hos dig?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-17 23:53



Bookmark and Share


  ULJO
Bokmärke
2014-03-19

  Lars Hedlin
Gillas!
2014-03-18

    Dan Myrbeck
Jättebra!

Det gäller att bjuda till
så man blir bjuden till ... !
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt