Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska färger..

När vi kommer hem är sista gången gillt
för din kalla hand fryser till frost
runt dina ögon lyser falska färger
runt dina ögon skimrar en olust
sommaren lyser aldrig mera på oss
det som varit något var aldrig nått
det som varit har vi aldrig förstått




Fri vers (Fri form) av Qotsa309
Läst 135 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-18 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309