Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det..

Finns det många här omkring som kan springa
dom som inte alls kan gå, få lov att kringla
långt där borta finns ett land, ser ut ha mycket sand
kom och ta min hand

Finns det många här omkring som vill flyga
dom som inte alls kan stå kanske är blyga
långt där borta finns ett träd ser att ha mycket säd
och vi far fram på vår färd

Finns det många här omkring som vill kriga
dom små ansikten som är grå ska dom tiga
långt där borta finns en strid dra i klockan tillbaka vrid
snälla ge alla frid




Fri vers (Fri form) av Qotsa309
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-18 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qotsa309
Qotsa309