Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt I. Ibland är det bäst att bara lyssna.


I


Du nickar inkännande
Inbillar mig att
mitt ihållande regn
ingår i ett sammanhang
Jag behöver inandning för
att inte bli insufficient
Är immun mot dina floskler
Ingen idé att du försöker
Jag går i ide
lever i imperfekt
Ren instinkt klarar mig
från isigt innehåll




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-03-22 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt