Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torv


Små ting av dig på min hud
gror knappt i mörker.

Jag roterar inomjords,
varvar sot och blod
i varje längtans vridning.

Andas i glimtar,
öppningar,
porer sammanfallande
med himlen ur din neråtblick.

Om jag kunde gråta uppåt.











Fri vers av Sandkoja
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-18 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandkoja
Sandkoja