Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

Inte ens det högsta berg
den djupaste dal
den hårdaste storm
den starkaste sol
Inget
kan mäta sig
Inget
kan vara
inget
kan bli
.... som lyckan när du log emot mig




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-19 12:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om leendets stora inverkan.
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen