Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta ord jag vet


Egal,
varken eller.
Nej,
så vill jag inte bli.
Jag vill aldrig rycka på axlarna
om du är dum,
eller ledsen.
När vi bråkar.
Jag vill alltid känna,
och bry mej,
visa för dej.
Möta dej i känslan,
oavsett vad.
Då,
kan ingen kärlek dö.
Jag vill aldrig bara vända mej om,
och somna
som om inget hänt.
Utan att bry sej.
Varken eller.
Egal.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-03-22 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina