Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört talas om den... .. .

Kommunpolitiker så hård:
-Här tals ju om och ges en "van vård"!
Folk kan ej läsa
men bra på att fräsa...
-Nå´t är fel, vanvård slår snart rekord... .. .




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-20 13:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där ...starkt och sannt i vår tid!
2014-03-21

    ej medlem längre
Finurligt träffande i ett mycket aktuellt ämne!
2014-03-21

  Palett
Bra text !!
2014-03-20

  ULJO
Bra där
2014-03-20

    Dan Myrbeck
Bra!
Påminner om min text
"Krav på äldreomsorgen".
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt