Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förmåga; förväxla ej med telepati.


Våglängdare.

Vi kallade oss våglängdare.
Kunde på avstånd pejla in varandra,
humörförändringar, sinnesskiftningar,
hjälpa,trösta, stötta;
rädda vid nöd.

Visst kunde det inträffa störningar
("tjall på linjen")

Men våglängden fanns där
trots allt slammer och brus,
mijontals röster trängs, vill fram
Genom tider och rymder och slammer
hittade vi oss.
"Var du lite sjuk igår?"
"Ja, lite"
"Jag med."

ue.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ulf Ekeram
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-20 18:14

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
De människor man står nära kan man ibland känna av deras situation eller tom veta om man borde ringa eller hälsa på ... telepati eller inution det är frågan ...
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram